Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Αιτήσεις εκπαιδευτικού προσωπικού για τα 31 ΙΕΚ της ΔΥΠΑ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αιτήσεις εκπαιδευτικού προσωπικού για τα 31 ΙΕΚ της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για το έτος κατάρτισης 2023-24 – Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Αιτήσεις εκπαιδευτικού προσωπικού

Σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 και ώρα 18:00, ξεκίνησε η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων υποψήφιων εκπαιδευτικών, με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ορισμένου χρόνου, για τα 31 ΙΕΚ ΔΥΠΑ, για το έτος κατάρτισης 2023-24.

Η προθεσμία υποβολής λήγει στις 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 23:59.

Η υποβολή της αίτησης γίνεται αποκλειστικά μέσω gov.gr στη διεύθυνση: https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/aitese-oromisthion-ekpaideutikon-iek-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr→ Εκπαίδευση → Επαγγελματίες Εκπαίδευσης → Αίτηση ωρομισθίων εκπαιδευτικών ΙΕΚ – ΔΥΠΑ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ παρέχουν ποιοτική αρχική επαγγελματική κατάρτιση που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της οικονομίας και εξασφαλίζουν στους καταρτιζόμενους τα ανάλογα προσόντα μέσω της παροχής επιστημονικών, τεχνικών, επαγγελματικών και πρακτικών γνώσεων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν ικανότητες και δεξιότητες που θα διευκολύνουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Η φοίτηση είναι διάρκειας πέντε εξαμήνων, επιμερισμένη σε τέσσερα εξάμηνα (2 χρόνια) θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης διάρκειας έως 1.200 διδακτικών ωρών ειδικότητας και σε ένα εξάμηνο αμειβόμενης πρακτικής άσκησης 960 ωρών. Τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ εξασφαλίζουν στους αποφοίτους (μετά από εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης), Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Επιπέδου 5.

Η Προκήρυξη για πρόσληψη Εκπαιδευτών στα Ι.Ε.Κ. ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α, η Υπουργική Απόφαση, το Παράρτημα 3,  Απόδειξη Γνώσης Πληροφορικής, το Παραρτημα 4 Απόδειξη Γλωσσομάθειας και το Παραρτημα 5 Φορολογία Εισοδήματος ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ΙΕΚ της ΔΥΠΑ, επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση:
https://www.dypa.gov.gr/iek-oaed-arkhiki-epaghghelmatiki-katartisi 

Δείτε επίσης

ΙΕΠ-Πρόσκληση για αποσπάσεις εκπαιδευτικών: Σε θέσεις επιστημονικού προσωπικού-Αιτήσεις από 10 έως 21.07.2023 

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ειδικής αγωγής, εκπ/κών Α/θμιας και Β/θμιας και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς 

Αναμορφωμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022: ΠΕ02 (πιν. Β)-ΠΕ03 (επικ)-ΠΕ60/61 & ΠΕ70/71 & ΠΕ87/87.02 (πιν. Β) και ΤΕ 01.25 της 1ΓΤ/2020 

ΦΕΚ κατανομής 3772 θέσεων για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση