Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ειδικής αγωγής, εκπ/κών Α/θμιας και Β/θμιας και ΕΕΠ-ΕΒΠ πριν τους διορισμούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ειδικής αγωγής, εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) – Λίγο πριν τις Προσκλήσεις δήλωσης περιοχών για μόνιμο διορισμό στην Ειδική Αγωγή – Από τους Ηλία Κλαπαδώρα, Ιωάννη Τάσιου και Θεογνωσία Χαλεπλίδου.

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ειδικής αγωγής

Τους εκκαθαρισμένους Πίνακες εκπαιδευτικών Α/θμιας, Β/θμιας Ειδικής Αγωγής και μελών ΕΕΠ/ΕΒΠ, οι οποίοι σχετίζονται με τους επικείμενους διορισμούς και λίγο πριν τις Προσκλήσεις δήλωσης περιοχών για μόνιμο διορισμό στην Ειδική Αγωγή, παρουσιάζουν ο Ηλίας Κλαπαδώρας, ο Ιωάννης Τάσιου και η Θεογνωσία Χαλεπλίδου.

Υπενθυμίζουμε πως τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή στην ανάγκη στην αρχή της επόμενης, σύμφωνα με πληροφορίες του especial.gr, θα εκδοθούν οι Προσκλήσεις εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ για δήλωση προτίμησης στις διαθέσιμες περιοχές, στο πλαίσιο των μόνιμων διορισμών των 400 εκπαιδευτικών και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (80 εκπ/κοί Α/θμιας – 170 εκπ/κοί Β/θμιας – 150 μέλη ΕΕΠ, Κοινωνικοί Λειτουργοί ΠΕ30 και Ψυχολόγοι ΠΕ23 στα Σχολικά Δίκτυα Εκπαιδευτικής Υποστήριξης (ΣΔΕΥ) των Κέντρων Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) – Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Ακολουθεί το σημείωμα της ομάδας και οι πίνακες

Περί εκκαθαρισμένων πινάκων

Λίγα 24ωρα πριν την πρόσκληση δήλωσης περιοχών για μόνιμο διορισμό στην Ειδική Αγωγή, και δεδομένων των πινάκων ΕΒΠ/ΕΕΠ που αναρτήθηκαν στις 7/7 ή των πινάκων της 3ΕΑ/2022 που αναμορφώθηκαν χθες 18/7, η ομάδα μας προχώρησε σε εκκαθάριση των πινάκων που σχετίζονται άμεσα με τους ερχόμενους διορισμούς.

Σε κάθε ένα από τα αρχεία μας θα δείτε στον κλάδο που σας ενδιαφέρει αν άλλαξε η ημερομηνία της αναθεώρησης ή/και της επεξεργασίας των πινάκων και κατόπιν μπορείτε να αναζητήσετε τα στοιχεία σας βάσει του οδηγού βήμα-βήμα που παρέχει η ομάδα μας (αρχική καρτέλα αρχείου).

Εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμιας: https://bit.ly/44wN7Cp

Εκκαθαρισμένοι πίνακες Β/θμιας: https://bit.ly/3r1FV2r

Εκκαθαρισμένοι πίνακες ΕΒΠ/ΕΕΠ: https://bit.ly/3JHMf5F

Υ.Γ: Μας λείπουν ακόμη κάποιες ειδικότητες ΕΑΕ της Β/θμιας που πιθανόν να εμφανιστούν στις αντίστοιχες καρτέλες τις επόμενες ημέρες.

Η ομάδα των εκκαθαριστών,

Κλαπαδώρας Ηλίας

Τάσιου Ιωάννης

Χαλεπλίδου Θεογνωσία

Δείτε επίσης

Τι είναι η αίτηση θεραπείας κατά των οριστικών πινάκων ΑΣΕΠ-Εως πότε μπορεί να κατατεθεί και με ποια διαδικασία

ΦΕΚ κατανομής 3772 θέσεων για μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ

Ποιοι διορίζονται στη γενική εκπαίδευση το 2023: Τα ονόματα όπως τα ανακοίνωσε το Υπ. Παιδείας-Τι θα ακολουθήσει 

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών ΠΕ05 

Πριν φύγετε

Δικαιολογητικά μόνιμου διορισμού: Ορκωμοσία-ανάληψη υπηρ.-τοποθέτηση-μισθοδοσία-ασφάλιση νεοδιόριστου

Ανάληψη υπηρεσίας και Ορκωμοσία: Πότε αρχίζει η αξίωση μισθού-Ποια η αφετηρία υπολογισμού προϋπηρεσίας 

Οριστικοί πίνακες 3ΕΑ/2022: Κατά κλάδο και ειδικότητα, υποψηφίων εκπαιδευτικών ΕΑΕ 

Αναμορφωμένοι Πίνακες 3ΕΑ/2022: ΠΕ02 (πιν. Β)-ΠΕ03 (επικ)-ΠΕ60/61 & ΠΕ70/71 & ΠΕ87/87.02 (πιν. Β) και ΤΕ 01.25 της 1ΓΤ/2020 

Οριστικοί πίνακες 4ΕΑ/2022: Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας ΕΑΕ, κατηγορίας ΤΕ 

ΦΕΚ οριστικών πινάκων 4ΕΑ/2022: Κλάδων/ειδικοτήτων εκπαιδευτικών ΤΕ 

Οριστικοί Πίνακες 2ΕΑ/2022: Μελών ΕΕΠ των κλάδων ΠΕ21, ΠΕ23, ΠΕ25, ΠΕ28, ΠΕ29, ΠΕ30, ΠΕ31 

Οριστικός πίνακας 1ΕΑ/2022 μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση