Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Ακύρωση συνάντησης Τομεαρχών Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ με πολιτική ηγεσία Υπουργείου Παιδείας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ακύρωση συνάντησης Τομεαρχών Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ με πολιτική ηγεσία Υπουργείου Παιδείας: Η συνάντηση θα γινόταν στο πλαίσιο του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση. 

Ακύρωση συνάντησης

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ΣΥΡΙΖΑ, η αυριανή συνάντηση της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου 2020, των Τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την Υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την Υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη, ακυρώνεται κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η συνάντηση
θα γινόταν κατόπιν πρόσκλησης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, στο πλαίσιο του διαλόγου για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, Κατάρτιση και Δια Βίου Μάθηση.
Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου

της ΕΠΕΚΕ Παιδείας ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει το διάλογο και για το λόγο αυτό αναμένει τον ορισμό νέας συνάντησης ώστε να συζητήσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του προς όφελος της δημόσιας Παιδείας.

Δείτε το Δελτίο Τύπου

Η προγραμματισμένη αυριανή συνάντηση των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη ακυρώνεται κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει το διάλογο, ειδικά για τα ζητήματα που αφορούν την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία όπως η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η δια βίου μάθηση.

Για το λόγο αυτό αναμένει τον ορισμό νέας συνάντησης ώστε να συζητήσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του προς όφελος της δημόσιας Παιδείας.

Δείτε επίσης

Χαρά Κεφαλίδου προς Υπουργείο Παιδείας: Προσχηματικός ο διάλογος για το νομοσχέδιο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Συνάντηση ΟΛΤΕΕ με Γενικό Γραμματέα ΕΕΚΔΒΜ: Για το σχέδιο νόμου Επαγγελματικής εκπαίδευσης
Αναφορά Φίλη και Τζούφη για προβλήματα στα Γενικά Αρχεία του Κράτους

Πριν φύγετε

 Εξέλιξη υπηρεσιακών μεταβολών Πρωτοβάθμιας: Μεταθέσεις-Αποσπάσεις-Παραιτήσεις-Προσλήψεις-Διορισμοί
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση