Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διάθεση 4 self test από 01.07.2021 για όλο το μήνα: Ποιοι οι δικαιούχοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διάθεση 4 self test από 01.07.2021 για όλο το μήνα: Ανακοίνωση Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ)-Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

Διάθεση 4 self test από 01.07.2021

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) η διανομή των αυτοδιαγνωστικών τεστ (self test) ξεκινά από την Πέμπτη 1η Ιουλίου 2021 με ημερομηνία ολοκλήρωσης το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021.

Δικαιούχοι είναι:
  • Εργαζόμενοι στον Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα.
  • Πολίτες ηλικίας 18-30 ετών.
Οι δικαιούχοι

θα μπορούν να προμηθεύονται εφάπαξ τα 4 δωρεάν self test, τα οποία αντιστοιχούν ένα για κάθε εβδομάδα, για τον μήνα Ιούλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΦΣ

δεν θα λαμβάνουν self test όσοι είναι πλήρως εμβολιασμένοι και έχουν παρέλθει 14 ημέρες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.

Τέλος επισημαίνει πως

η λειτουργία του συστήματος διάθεσης δωρεάν self test αναστέλλεται από τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουλίου 2021  μέχρι τις 8 το πρωί της Δευτέρας 5 Ιουλίου 2021.

Υπενθυμίζουμε πως

σύμφωνα με ανακοινώσεις των Φαρμακευτικών Συλλόγων οι δικαιούχοι πρέπει να  παραλαμβάνουν τα self test κατά τις τακτικές ώρες λειτουργίας των φαρμακείων και όχι κατά τη διάρκεια της εφημερίας/διανυκτέρευσης.

Ολα αυτά για την αποφυγή συνωστισμού και την εύρυθμη λειτουργία της διαδικασίας προμήθειας self test.

Δείτε επίσης

Κεραμέως: Αυτοί είναι οι 4 άξονες για την αναβάθμιση σχολείου και ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών
Αξιολόγηση εκπαιδευτικών-Επιλογή στελεχών: Τα 9 σημεία του νομοσχεδίου-Πρώτη αξιολόγηση Ιούνιος του 2023
Λειτουργία Δημοσίου-49η Εγκύκλιος: Τι ισχύει στις δημόσιες υπηρεσίες-Διάθεση 4 self test από 01.07-Λήξη άδειας ειδικού σκοπού
Νέα Απόφαση μέτρων κορονοϊού από 28.06 έως 05.07.2021
Εγκύκλιος στεγαστικού επιδόματος ακαδημαϊκού έτους 2020-2021

Πριν φύγετε

Ακυρη σύμβαση εργασίας: Οι εργαζόμενοι Δημοσίου δικαιούνται τα δεδουλευμένα τους
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση