Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκλογές και Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκλογές και Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Αθηνών στο Θησείο – Υπενθύμιση Ανακοίνωσης.

Εκλογές και Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019

Υπενθυμίζουμε πως την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ., στο Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο & Λύκειο Αθηνών στο Θησείο (Αγίων Ασωμάτων 16-20 & Διπύλου), θα διεξαχθεί η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ.

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ, η προθεσμία για υποψηφιότητες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή λήγει την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι:

α) Απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ.,

β) Έγκριση πεπραγμένων και οικονομικού απολογισμού,

γ) Παρουσίαση εισηγητικής έκθεσης του οικονομικού ελέγχου που διενήργησε η Ελεγκτική Επιτροπή,

δ) Προγραμματισμός Δράσης της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. για την επόμενη διετία  (προτάσεις για συζήτηση και λήψη αποφάσεων από τη Γενική Συνέλευση),

ε) Απολογισμός Αιρετών Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.,

στ) Αρχαιρεσίες για εκλογή νέου Δ.Σ. και Ελεγκτικής Επιτροπής.

 Η Αίτηση Υποψηφιότητας για τις Εκλογές ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Δείτε την Πρόσκληση της ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Δείτε ακόμη:

Πεπραγμένα ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Απολογισμός ΔΣ για το έτος 2018-2019

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αποστολή αριθμού με mail από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ – Παράβολο: Το taxisnet λειτούργησε παραπλανητικά και αυτό θα ληφθεί υπόψη από το ΑΣΕΠ

ΠΟΣΕΕΠΕΑ προς Υπουργό: Ζητήστε εξαίρεση, από το ΣτΕ, των Υπηρεσιακών Μεταβολών

Θέμα Διορισμών: «Στον αέρα» είναι όλος ο κόσμος της Εκπαίδευσης εδώ και μήνες | Να πάρουν σαφή θέση όλοι οι εμπλεκόμενοι

____________________________________________

Αντιπρόσωποι ΠΟΣΕΕΠΕΑ: Αποστολή αριθμού με mail από τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ

Με Ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ) καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ της χώρας, να της αποστείλουν e-mail (poseepea@yahoo.gr) με τον αριθμό των Αντιπροσώπων που θα παραστούν στην Εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. της Ομοσπονδίας, την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2019.

Επίσης η ΠΟΣΕΕΠΕΑ καλεί τους Περιφερειακούς Συλλόγους να προχωρήσουν σε ενημέρωση των Αντιπροσώπων, για να παραστούν στη Γενική Συνέλευση και στις Εκλογές.

Οπως προβλέπει το Καταστατικό της Ομοσπονδίας (Άρθρο 35 α), δικαίωμα συμμετοχής, ψήφου και λόγου στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης, έχουν μόνο οι αντιπρόσωποι των Συλλόγων-Μελών και τα μέλη του Δ.Σ. της Π.Ο.Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α.

Εκλογοαπολογιστική Γενική

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

2 Σχόλια

  1. beneti mina σε

    Κ ΒΟΥΓΙΑ ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ . ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο Ν 4589/2019. ΑΠ[Ο ΤΟ ΔΟΑΤΑΠ . ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    • Βασίλης Βούγιας σε

      Οι ΠΕ δεν χρειάζονται σε αυτή την Προκήρυξη Παιδαγωγική και διδακτική επάρκεια.

Γράψτε μία απάντηση