Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ, για το θέμα του διορισμού αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ, για το θέμα της κύρωσης διορισμού αιρετών στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, με συμμετοχή αντιπροσώπων και αιρετών.

Εκτακτη Γενική Συνέλευση ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Επιστολή προς τους Περιφερειακούς Συλλόγους ΕΕΠ και ΕΒΠ απέστειλε η ΠΟΣΕΕΠΕΑ ενημερώνοντας για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και των αιρετών ΠΥΣΕΕΠ των Περιφερειών σχετικά με την κύρωση διορισμού αιρετών των Υπηρεσιακών Συμβουλίων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχει προσδιορισθεί για την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 10.30, με σκοπό τη θέσπιση κοινών θέσεων και κινήσεων, αναφορικά με το προαναφερθέν θέμα και θα διεξαχθεί μέσω Τηλεδιάσκεψης της πλατφόρμας Zoom.

Δείτε αναλυτικά το έγγραφο της ΠΟΣΕΕΠΕΑ
Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (ΠΟΣΕΕΠΕΑ)

Αθήνα, 27/12/2020

Αρ. Πρωτ.: 58

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Προς:

  • Τους Περιφερειακούς Συλλόγους

 Ε.Ε.Π. & Ε.Β.Π.

«Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και των αιρετών ΠΥΣΕΕΠ των Περιφερειών σχετικά με την κύρωση των Υπηρεσιακών Συμβουλίων»

Συνάδελφοι εν όψει της κύρωσης των Υπηρεσιακών Συμβουλίων από το Υ.ΠΑΙ.Θ. σας προσκαλούμε σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και των Αιρετών των 13 ΠΔΕ και του Δ.Σ. της ΠΟΣΕΕΠΕΑ την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 κι ώρα 10.30 με σκοπό τη θέσπιση κοινών θέσεων και κινήσεων.

Παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όλους τους αντιπροσώπους της ΠΟΣΕΕΠΕΑ και τους αιρετούς ΠΥΣΕΕΠ της περιφέρειας σας.

Ο σύνδεσμος Zoom όπου θα συνδεθούμε την Τετάρτη 30/12/20 κι ώρα 10.30 είναι ο (συμπεριλαμβάνεται στο προσωπικό email που θα λάβετε από τον Περιφερειακό Σύλλογο στον οποίο ανήκετε).

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος                              Η Γ. Γραμματέας

Γεωργία Μπουλμέτη              Δέσποινα Χατζηδρόσου

Δείτε επίσης

Κύρωση αποτελεσμάτων ΚΥΣΕΕΠ 2020
Κύρωση αποτελεσμάτων εκλογών ΠΥΣΕΕΠ 2020
Αποτελέσματα εκλογών ΚΥΣΔΕ 2020
Αποτελέσματα εκλογών ΚΥΣΠΕ 2020

Πριν φύγετε

Σύψας για σχολεία-εμβόλιο: Εντελώς άγνωστο πότε θ ανοίξουν-Από τι θα εξαρτηθεί-Πως λειτουργεί το εμβόλιο
Προσλήψεις 158 Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων σε γενικά σχολεία με βάση την Ειδική Πρόσκληση
Αδεια εξετάσεων εκπαιδευτικών: Ποιοι δικαιούνται-Πως χορηγείται | Εγγραφο
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση