Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Εθισμοί: Addictions-An Eternal Human Condition | Βιβλίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εθισμοί: Addictions-An Eternal Human Condition – Οι 4 μεγάλοι εθισμοί – Το 2ο βιβλίο της Δρ Νατάσσας Πιπεροπούλου, Ψυχολόγου (ΠΕ23), το οποίο συνέγραψε με τον πατέρα της Honorary Professor, Durham University, Business School, Δρ. Γεώργιο Πιπερόπουλο – Το βιβλίο “κατεβαίνει” ΔΩΡΕΑΝ.

Addictions-An Eternal Human Condition

Πριν ένα μήνα τέθηκε σε παγκόσμια κυκλοφορία το δεύτερο βιβλίο το οποίο συνέγραψε η εκλεκτή συνάδελφος Δρ Νατάσσα Πιπεροπούλου, μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ), μόνιμη Ψυχολόγος (ΠΕ23) στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Πειραιά, μαζί με τον πατέρα της Honorary Professor, Durham University, Business School, Δρ. Γεώργιο Πιπερόπουλο.

Το εν λόγω βιβλίο αφορά στους τέσσερις μεγάλους εθισμούς. Συγκεκριμένα, τον αλκοολισμό, των διαφόρων μορφών τζόγο και τις διαδικτυακές εξαρτήσεις, τις ουσίες και το κάπνισμα.

Είναι άξιο επισήμανσης πως στην περίοδο της πανδημίας κορονοϊού covid 19 την οποία διάγουμε, με ιδιαίτερη έμφαση μπορούμε να πούμε πως καταγράφονται δραματικές αυξήσεις, πέραν των άλλων, στους τέσσερις εθισμούς, τους οποίους το σύγγραμμα αναλύει.

______________________

Δείτε

την παρουσίαση του συγγράμματος, στην ιστοσελίδα, όπου φιλοξενείται και από όπου μπορείτε να το δείτε ή να το κατεβάσετε δωρεάν.

Addictions

An Eternal Human Condition

by Prof. Georgios Piperopoulos Dr. Anastasia-Natasha G. Piperopoulou

This book constitutes a uniquely innovative and contemporary presentation of the major substance and behavioral addictions.

______________________

 Το βιβλίο “κατεβαίνει” ΔΩΡΕΑΝ από τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://bookboon.com/en/addictions-ebook

Δείτε επίσης

Επτά θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Προκήρυξη θέσης υποψήφιου διδάκτορα στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας
Προκήρυξη για την εισαγωγή υποψηφίων διδακτόρων στο Τμήμα Λογοθεραπείας Πανεπιστημίου Πατρών 

Πριν φύγετε

Χορήγηση υποτροφιών από την Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών DAAD
6 μεταπτυχιακές υποτροφίες για Νομικές σπουδές στο εξωτερικό: Από το κληροδότημα Ανδρέα Γαζή

 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση