Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Μητρώο ΙΕΠ: Πρόσκληση για εγγραφή Επιμορφωτών στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μητρώο ΙΕΠ: Πρόσκληση εξέδωσε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για εγγραφή Επιμορφωτών στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία.

Μητρώο ΙΕΠ: Πρόσκληση για εγγραφή Επιμορφωτών στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία

Πρόσκληση εξέδωσε το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) για όσους επιθυμούν να κάνουν την εγγραφή τους σε Μητρώο Επιμορφωτών με αντικείμενο τη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία.

Η Πρόσκληση

Συγκεκριμένα η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος αναφέρεται στην υποστήριξη της Πράξης:

«Επιμόρφωση σε πρακτικές υποστήριξης των μαθητών και των μαθητριών στο πλαίσιο της διαφοροποιημένης διδασκαλίας (Δ.Δ.)» με MIS: 5032906

Οσοι και όσες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο εν λόγω Μητρώο καλούνται από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) να υποβάλουν αίτηση στη δικτυακή πύλη e-IEP: https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.php

Εκεί θα συμπληρώσουν,  αποκλειστικά και μόνον σε ηλεκτρονική μορφή, όλα τα απαραίτητα πεδία, με ιδιαίτερη έμφαση στα κριτήρια ένταξης στο μητρώο επιμορφωτών όπως περιγράφονται στην παράγραφο 5 της Πρόσκλησης.

Προθεσμία υποβολής αίτησης

Σύμφωνα με την Ανακοίνωση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), εως και την έναρξη της Γ’ φάσης της επιμόρφωσης -δηλαδή την 1/11/2020 – το Μητρώο θα είναι ανοικτό για υποβολή αιτήσεων και θα καταρτίζεται ανά σχολικό έτος.

Επιλογή επιμορφωτών/τριών

Το ΙΕΠ επισημαίνει πως σύμφωνα με τις ανάγκες της Πράξης και βάσει των αιτήσεων που θα έχουν υποβληθεί έως συγκεκριμένες ημερομηνίες, που θα ανακοινώνονται δημόσια και έγκαιρα στην ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π., θα πραγματοποιείται η επιλογή επιμορφωτών/τριών.

Ιστοσελίδα ΙΕΠ

Ιστοσελίδα του Ι.Ε.Π. www.iep.edu.gr στη διαδρομή ΕΡΓΑ –> ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ –> ΜΗΤΡΩΑ.

Η Πρόσκληση

Yποβολή αίτησης εδώ

Δείτε ακόμη:

ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ: Πρόσκληση για φοίτηση στα Προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2019-10

Μεταρρυθμίσεις και Δράσεις Υπουργείου Παιδείας 2015 – 2019

___________________________________________________

ΕΠΠΑΙΚ και ΠΕΣΥΠ: Πρόσκληση για φοίτηση στα Προγράμματα της ΑΣΠΑΙΤΕ για το 2019-10

Η ΑΣΠΑΙΤΕ κοινοποίησε την Πρόσκληση για φοίτηση στο πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ 2019-20 και την Πρόσκληση για φοίτηση στο πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ 2019-20.

Ακολουθούν οι Προσκλήσεις

Πρόσκληση για φοίτηση στο πρόγραμμα ΕΠΠΑΙΚ 2019-20

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του Ετήσιου Προγράμματος Παιδαγωγικής Κατάρτισης (ΕΠΠΑΙΚ) για το έτος 2019-2020.

Διαδικασίες εισαγωγής σπουδαστών/στριών.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Ετήσιο Πρόγραμμα Παιδαγωγικής Κατάρτισης για το έτος 2019-2020 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωσηπου θα πραγματοποιηθεί στις 03/9/2019ημέρα Τρίτηκαι ώρα 11:00στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών) βάσει ποσόστωσης.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα επόμενα στάδια της διαδικασίας και τις προθεσμίες ενέργειάς τους με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται: από 26/06/2019, ώρα 12.00 έως 28/08/2019, ώρα 23:59.

Δείτε την Πρόσκληση ΕΠΠΑΙΚ 2019-20

________________________________________

Πρόσκληση για φοίτηση στο πρόγραμμα ΠΕΣΥΠ 2019-20

Η ΑΣΠΑΙΤΕ ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το έτος 2019-2020. Διαδικασίες εισαγωγής σπουδαστών/στριών

Διαδικασίες εισαγωγής σπουδαστών/στριών.

Η εισαγωγή των σπουδαστών/στριών στο Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) για το έτος 2019-2020 θα γίνει με δημόσια, ανοικτή προς το κοινό, ηλεκτρονική κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 03/9/2019 ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στα γραφεία του ΕΑΠ στην Πάτρα (Πάροδος Αριστοτέλους 18, Περιβόλα Πατρών) βάσει ποσόστωσης.

Η υποβολή αιτήσεων θα γίνει αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr ή aspete.eap.gr.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας για υποβολή αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι/νες θα ενημερώνονται με δική τους μέριμνα αποκλειστικά μόνο μέσω της ιστοσελίδας www.aspete.gr.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται: από 26/06/2019, ώρα 12.00 έως 28/08/2019, ώρα 23:59.

Δείτε την Πρόσκληση ΠΕΣΥΠ 2019-10

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση