Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Νίκη Κεραμέως: Επίσκεψη σε Λύκεια της Ελευσίνας και της Μάνδρας-“Ευχαριστώ” σε μαθητές και εκπ/κούς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Νίκη Κεραμέως: Επίσκεψη σε Λύκεια της Ελευσίνας και της Μάνδρας-“Ενα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και στελέχη εκπαίδευσης για όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει”.

Νίκη Κεραμέως: Επίσκεψη σε Λύκεια

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως ενημερώνει πως επισκέφτηκε σήμερα Λύκεια στις περιοχές Ελευσίνα και Μάνδρα.

Η Υπουργός συζήτησε

θέματα οργάνωσης μαθημάτων, κάλυψης ύλης, επαναλήψεων, αλλά και ζητήματα που αφορούν στην πανδημία και στα μέτρα προστασίας από αυτήν όπως τα self-test  και τον εμβολιασμό του πληθυσμού.

Η κα Κεραμέως

στο μήνυμά της απευθύνει ένα “μεγάλο ευχαριστώ” στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στα στελέχη που συνάντησε “για όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει όλο αυτό το διάστημα για να συνεχιστεί η εκπαίδευση υπό δύσκολες συνθήκες”.

____________________

Η ανάρτηση της κας Νίκης Κεραμέως

Σήμερα είχα τη χαρά να επισκεφθώ Λύκεια σε Ελευσίνα και Μάνδρα.

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί

μου μίλησαν για τις πρώτες ημέρες επαναλειτουργίας των σχολείων, για την αρχική αμηχανία αλλά και για τη μεγάλη χαρά να βρίσκονται και πάλι όλοι μαζί στο σχολείο.

Συζητήσαμε

θέματα οργάνωσης μαθημάτων, κάλυψης ύλης, επαναλήψεων, αλλά και ζητήματα που αφορούν στην πανδημία και στα μέτρα προστασίας από αυτήν όπως τα self-test και, πάνω από όλα, ο εμβολιασμός του πληθυσμού.

Από την ερχόμενη εβδομάδα,

εντάσσονται καθολικά στην τρέχουσα εμβολιαστική περίοδο οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης, με τους εκπαιδευτικούς ειδικής αγωγής να έχουν ήδη ενταχθεί.

Στο πρόσωπο των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των στελεχών

που συνάντησα σήμερα, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει όλο αυτό το διάστημα για να συνεχιστεί η εκπαίδευση υπό δύσκολες συνθήκες.

Δείτε επίσης

Δεύτερο self test-Πέμπτη 15.04: Για όσους προσέλθουν στα Λύκεια και στα Ειδικά σχολεία
Μεταρρυθμίσεις στην εκπαίδευση: Εργαστήρια Δεξιοτήτων-Νέα Προγράμματα Σπουδών-Επιμορφώσεις
Εμβολιασμός εκπαιδευτικών: Την Τετάρτη 21 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για να κλείνουν ραντεβού
Ζέττα Μακρή: Τηλεκπαίδευση για μαθητές θετικούς στον κορονοϊό-Δεν θα παίρνουν απουσίες
ΑΔΕΔΥ-Υπηρεσιακά Συμβούλια εκπαιδευτικών: Το Υπουργείο Παιδείας να ακυρώσει τις εκλογές-παρωδία
Καταβολή επιδόματος θέσης ευθύνης σε απουσιάζοντες με ειδική άδεια ευπαθών ομάδων-Εγγραφο ΓΛΚ

Πριν φύγετε

 Συνάντηση με μαθητές, της Υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, με αίτημα την επιστροφή στις τάξεις | Video
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση