Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Στο ΙΕΠ το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης: Μαθητές και μαθήτριες τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο ΙΕΠ το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης: Μαθητές και μαθήτριες τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα.

Στο ΙΕΠ το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης

Μαθητές και μαθήτριες από το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης υποδέχτηκαν την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) κος Σπυρίδων Δουκάκης, ο Αντιπρόεδρος κος Κωνσταντίνος Λολίτσας και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) κος Δημήτρης Ζυμπίδης.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), οι μαθητές και οι μαθήτριες του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης τραγούδησαν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα με ταυτόχρονη απόδοση στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και στη συνέχεια παρέλαβαν δώρα και αντάλλαξαν ευχές με όλους/όλες για «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή Χρονιά»!

Δείτε επίσης

Διάγνωση αυτισμού με φωτογραφίες του αμφιβληστροειδούς από σύστημα τεχνητής νοημοσύνης 

ΔΙΕΚ Ειδικής Αγωγής: Πόσα έχουν ιδρυθεί, πόσα λειτουργούν-Το θεσμικό πλαίσιο σύμφωνα με το Υπ. Παιδείας 

Παρουσιάστηκε το νομοσχέδιο για την Επαγγελματική Εκπ/ση-Δηλώσεις Πρωθυπουργού και Υπουργού Παιδείας 

Από το 2025 τα μη κρατικά Πανεπιστήμια: Ανάλυση του ν/σ “Eλεύθερο Πανεπιστήμιο” από το ΥΠΑΙΘΑ

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση