Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ 16.12.2020: Τι συζητήθηκε | Ενημέρωση αιρετών

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ 16.12.2020: Τι συζητήθηκε στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού – Ενημέρωση αιρετών Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγια.

Συνεδρίαση ΚΥΣΕΕΠ 16.12.2020

Πραγματοποιήθηκε μέσω Τηλεδιάσκεψης, σύμφωνα με τον Ν. 2690/1999 (ΦΕΚ 45 Α΄) στο άρθρο 14, παρ. 13 και ΠΝΠ 20/20-3-2020 (ΦΕΚ 68 Α΄)στο άρθρο τριακοστό τρίτο, την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 12:00 συνεδρίαση του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

Θέμα 1ο: Εξέταση αίτησης απόσπασης νεοδιοριζόμενου μέλους Ε.Ε.Π. για το σχολικό έτος 2020-21

Θέμα 2ο: Εξέταση αίτησης θεραπείας μόνιμου μέλους ΕΒΠ για μετάταξη σε κλάδο εκπαιδευτικού

Τι αποφασίσθηκε από το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ)
Θέμα 1ο:

Αναφορικά με την αίτηση απόσπασης νεοδιοριζόμενου μέλους ΕΕΠ, κλάδου ΠΕ30-Κοινωνικών Λειτουργών για το σχολικό έτος 2020-2021, αποφάσισε αρνητικά, για την απόσπαση, καθώς δεν πληροί τις προϋποθέσεις ένταξης σε ειδική κατηγορία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 42 του Ν. 4722/2020.

Θέμα 2ο:

Αφού παρετέθη αναλυτικά όλο το ιστορικό της υπόθεσης, καθώς και τα συνημμένα έγγραφα, το Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ) αποφάσισε θετικά επί του αιτήματος μετάταξης από τον κλάδο ΔΕ01-ΕΒΠ στον κλάδο ΠΕ01-Θεολόγων, κάνοντας δεκτή την αίτηση θεραπείας μόνιμου μέλους ΔΕ01-ΕΒΠ για μετάταξη σε κλάδο εκπαιδευτικού.

Οι αιρετοί στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΚΥΣΕΕΠ)

Γ. Μπουλμέτη και Β. Βούγιας

Δείτε επίσης

Ειδική Πρόσκληση-Ανακοινοποίηση: Αιτήσεις Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών
ΦΕΚ Αναμορφωμένων Πινάκων ΕΕΠ-ΕΒΠ: Προκηρύξεων 2ΕΑ και 1ΕΑ/2019
Καθηκοντολόγιο Κοινωνικών Λειτουργών και Ψυχολόγων στα Γενικά σχολεία | ΦΕΚ
Καθήκοντα και αρμοδιότητες των κλάδων ΠΕ23 Ψυχολόγων και ΠΕ30 Κοινωνικών Λειτουργών στα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Γενικής και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης
Προσλήψεις 621 Ψυχολόγων και Κοινωνικών Λειτουργών σε Γενικά σχολεία
Λειτουργία σχολικών μονάδων με Ψυχολόγους-Κοινωνικούς Λειτουργούς: Επισημάνσεις από το ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας

Δείτε ακόμη

Δημόσιο-κορονοϊός: Μέτρα-Βεβαιώσεις κίνησης-Αδεια ειδικού σκοπού περιόδου εορτών-Εκλογές αιρετών
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση