Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνεδριάζουν σήμερα τα ΠΥΣΕΕΠ για κατανομή πιστώσεων

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεδριάζουν σήμερα τα ΠΥΣΕΕΠ της χώρας για την κατανομή των πιστώσεων για πρόσληψη αναπληρωτών ΕΕΠ και ΕΒΠ σε ΣΜΕΑΕ – ΚΕΣΥ – ΕΔΕΑΥ – Γενικά Σχολεία.

Συνεδριάζουν σήμερα τα ΠΥΣΕΕΠ

Ακολουθούν Ενημερωτικά για τις συνεδριάσεις των ΠΥΣΕΕΠ των ΠΔΕ Πελοποννήσου – Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης – Κρήτης – Δυτικής Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε πως εχθές συνεδρίασαν τα ΠΥΣΕΕΠ Αττικής και Στερεάς Ελλάδας

ΠΔΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Την Παρασκευή 06/09/2019 συνεδριάζει το ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου προκειμένου να γίνει η κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ & ΕΒΠ για τις ΣΜΕΑΕ και τις Σχολικές Μονάδες Γενικής Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Να τονιστεί ότι ότι οι 40 πιστώσεις ΕΕΠ και οι 27 πιστώσεις για ΕΒΠ δεν αρκούν για τις 24 ΣΜΕΑΕ της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Δηλαδή δεν αναλογούν ούτε δύο πιστώσεις ΕΕΠ για κάθε ΣΜΕΑΕ . Όσο για ΕΒΠ αναλογεί σχεδόν ένας συνάδελφος για κάθε ΣΜΕΑΕ.

Με τις αναλογίες αυτές δεν είναι δυνατόν να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των μαθητών που φοιτούν σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής.

Δε θα υπάρχει η δυνατότητα παροχής υπηρεσιών από τις ειδικότητες του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και από το αναγκαίο Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό. Από την άλλη θα βρεθούμε στη δύσκολή θέση να ιεραρχήσουμε ανάγκες , ΣΜΕΑΕ και Ειδικότητες.

Ευελπιστούμε στην άμεση αποστολή νέων πιστώσεων ώστε να στελεχωθούν οι ΣΜΕΑΕ της Περιφέρειας με την γκάμα των ειδικοτήτων ΕΕΠ & και με επαρκή αριθμό ΕΒΠ.

Μιχαλόπουλος Γιώργος
Αιρετός ΠΥΣΕΕΠ Πελοποννήσου

ΠΔΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ

ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΥΣΕΕΠ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ με θέμα: ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΕΠ – ΕΒΠ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2019-20
Βαϊτσούδη Βιργινία Αιρετός

ΠΥΣΕΕΠ ΑΜΘ

ΠΔΕ ΚΡΗΤΗΣ

Αισίως οριστικοποιηθηκε για αύριο 6/9/2019 στις 10πμ η συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ ΚΡΗΤΗΣ.
Λόγω της κρισημοτητας των ημερών ορίστηκε την ίδια ημέρα συνεδρίαση του Δ.Σ ΣΕΕΠΕΑ Κρήτης με τους Αιρετούς.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουμε από την ΠΔΕ αύριο θα κοινοποιηθουν οι νέοι πίνακες με όσους έκαναν αίτηση δήλωση προτίμησης νομών οι οποίοι είναι και αυτοί που θα είναι διαθέσιμοι για τις φετινές προσλήψεις.
Για λόγους διαφάνειας και ελέγχου ως προς τα κενά που δηλώνονται από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων κατατέθηκε έγγραφο
Προς:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
—–
ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ,
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
—–
ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ
ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ & ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
—–
ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Με θέμα : Αίτηση κατάθεσης λειτουργικών και οργανικών κενών σχολικών μονάδων περιφέρειας Κρήτης πριν την συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΔΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι καλή χρονιά.

Συνεδριάζει αύριο, ημέρα Παρασκευή 06/09/2019 το ΠΥΣΕΕΠ Δυτικής Ελλάδας. Με θέμα ημερήσιας διάταξης : 1η κατανομή πιστώσεων ΕΕΠ & ΕΒΠ.

Οι αιρετοί:
Φλογεράς Χρήστος
Παπανικολάου Γκέλυ

Δείτε επίσης

Κατανομή ΕΕΠ – ΕΒΠ 2019-20 στις 13 ΠΔΕ

Κατανομή πιστώσεων στην Ειδική Αγωγή για το 2019-20

Συνεδριάσεις ΠΥΣΕΕΠ για κατανομή πιστώσεων: Αττική – Στερεά Ελλάδα

Μειωμένες πιστώσεις για ΕΕΠ και ΕΒΠ | Εγγραφο ΠΟΣΕΕΠΕΑ

Προσλήψεις Ειδικής και Γενικής Α/θμιας 2019-20 Α Φάση | Ονόματα

Προσλήψεις Ειδικής και Γενικής Β/θμιας 2019-20 | Ονόματα

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση