Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συζήτηση στη Βουλή για απολύσεις στα Ιδιωτικά σχολεία: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συζήτηση στη Βουλή για απολύσεις στα Ιδιωτικά σχολεία: Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:00΄ – Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή του ΜέΡΑ25 κου Κρίτωνα Αρσένη.

Συζήτηση στη Βουλή για απολύσεις

Μια Επίκαιρη Ερώτηση και δυο Αναφορές-Ερωτήσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα συζητηθούν την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09:00΄στη Βουλή.

Η Επίκαιρη Ερώτηση

είναι του Βουλευτή του ΜέΡΑ25 κου Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: “Μπαράζ απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια”.

Οι Αναφορές-Ερωτήσεις είναι:
  • Του Βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ κου Βασίλειου Κόκκαλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: “Αναστολή λειτουργίας Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας” και
  • του Βουλευτή Ροδόπης του ΚΙΝΑΛ κου Ιλχάν Αχμέτ προς την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων, με θέμα: “Άδικος αποκλεισμός πτυχίου από την προκήρυξη 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ“.

To especial.gr είχε συνδεθεί με το κανάλι της Βουλής για τη συζήτηση

______________

Δείτε το σχετικό Δελτίο Επίκαιρων Ερωτήσεων της Βουλής

ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 1014/7-9-2020 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2’ Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25 κ. Κρίτωνα Αρσένη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Μπαράζ απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία μετά την ψήφιση του νέου νόμου για τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια».

ΑΝΑΦΟΡΕΣ-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (Άρθρο 130 παρ. 5 Καν. Βουλής)

1.- Η με αριθμό 8566/28-7-2020  Ερώτηση του Βουλευτή Λάρισας του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Βασίλειου Κόκκαλη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Αναστολή λειτουργίας Γαλακτοκομικής Σχολής Ελασσόνας».

2.- Η με αριθμό 8410/21-7-2020  Ερώτηση του Βουλευτή Ροδόπης του Κινήματος Αλλαγής κ. Ιλχάν Αχμέτ προς την Υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων, με θέμα: «Άδικος αποκλεισμός πτυχίου από την προκήρυξη 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ».

Δείτε επίσης

Εξαίρεση ειδικών κατηγοριών και αιρετών Αυτοδιοίκησης από περιορισμούς νεοδιοριζόμενων: Ερώτηση στη Βουλή
Αιρετοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης εκπαιδευτικοί: Αίτημα νομοθετικής ρύθμισης-απόσπασης στο τόπο εκλογής τους
Νόμος 4722-2020: Με διατάξεις ΥΠΑΙΘ για προσλήψεις αναπληρωτών λόγω κορονοϊού-Αποσπάσεις ΑμεΑ κ.α.

Δείτε ακόμη

Αναφορά για ΕΠΑΛ στη Βουλή: Για την υλοποίηση του “Μεταλυκειακού Ετους-Τάξη Μαθητείας”
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση