“Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Τραγικό τροχαίο με νεκρούς καθηγητές στην Πατρών-Πύργου 

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τραγικό τροχαίο με νεκρούς καθηγητές στην Πατρών-Πύργου:  Μια ακόμα τραγωδία – Το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Τραγικό τροχαίο

Καθηγητές που πήγαιναν σε καθημερινή βάση στην Ηλεία για να διδάξουν στο ΓΕΛ Λεχαινών, βρήκαν τραγικό θάνατο στο αυτοκίνητο που στον δρόμο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών Πύργου, έχασε τον έλεγχο στο ύψος των Καμινίων, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από την πορεία του.

Εκπαιδευτικοί εξάλλου είναι ο τρίτος άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο μοιραίο αμάξι, οι οποίοι και τραυματίστηκαν.

Πιο συγκεκριμένα νεκρός είναι ο 50χρονος οδηγός του οχήματος Δ. Β. Καθηγητής Φυσικής και ο συνοδηγός του επίσης καθηγητής Ν. Ρ. Μαθηματικός

Τραυματίες είναι οι συνεπιβάτες τους, η Χ. Γ. και ο Α. Μ. που μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας και μάλλον έχουν γλιτώσει τα χειρότερα.

Το αυτοκίνητο που επέβαιναν και οι τέσσερις έγινε σμπαράλια από το τροχαίο.

Οι εκπαιδευτικοί υπηρετούσαν στο Γενικό Λύκειο Λεχαινών και επέστρεφαν από την εργασία τους στην Πάτρα.

Το τροχαίο, με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί έως τώρα από την αστυνομία, έγινε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να προσκρούσει στις προστατευτικές μπάρες να τις σπάσει και να καταλήξει σε παράδρομο της εθνικής οδού.

Με πληροφορίες από www.thebest.gr και www.patrasevents.gr

Δείτε επίσης

Αιφνίδιος θάνατος συναδέλφου στην Κάλυμνο
Συλλυπητήρια ΔΟΕ για τον αιφνίδιο θάνατο συναδέλφου
Εθελοντική αιμοδοσία στο ΑΠΘ: 21 και 23 Ιανουαρίου 2020
Εκφραση συλλυπητηρίων από την ΠΔΕ Ανατολικής Μακεδονίας/Θράκης

Πριν φύγετε

Εκπαιδευτικές εκδρομές: Καταργείται το έως τώρα καθεστώς έγκρισης
Προκηρύξεις 1ΓΕ-2ΓΕ: Επισημάνσεις σύμφωνα με το ΑΣΕΠ και ΥΠΑΙΘ για υποβολή δικαιολογητικών και αίτηση
Διορισμοί: Το Υπουργείο Παιδείας πρέπει να απαντήσει στα εύλογα ερωτήματα των υποψηφίων
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση