Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Διαμαρτυρία Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων: Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Διαμαρτυρία Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων: Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τις Βουλεύτριες Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και Πιερίας Μπέτυ Σκούφα στο Σύνταγμα.

Διαμαρτυρία Μουσικών και Καλλιτεχνικών σχολείων

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Βουλευτές του κόμματος παραβρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων στο Σύνταγμα, η οποία διοργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής και την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων

Συγκεκριμένα

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Μουσικών και Καλλιτεχνικών Σχολείων, στην πλατεία Συντάγματος, παρευρεύθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενη από τις βουλεύτριες Κοζάνης Καλλιόπη Βέττα και Πιερίας Μπέτυ Σκούφα.

Η μουσική – καλλιτεχνική διαμαρτυρία διοργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων Αττικής και την Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών & Καλλιτεχνικών Σχολείων και συγκέντρωσε πλήθος μαθητών και εκπαιδευτικών.

Οι δύο βουλεύτριες – μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής συνομίλησαν με μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σχετικά με τα εκπαιδευτικά κενά σε μουσικά και καλλιτεχνικά μαθήματα, καθώς και σε μαθήματα γενικής παιδείας.

Επίσης ενημερώθηκαν για ζητήματα έλλειψης κτιριακών και υλικοτεχνικών υποδομών, όπως και για προβλήματα που έχουν προκύψει με τη μετακίνηση των μαθητών και των μαθητριών από και προς τα σχολεία.

Τέλος, εξέφρασαν την αλληλεγγύη του ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα των μαθητών και των εκπαιδευτικών και δήλωσαν πως θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιλυθούν τα σημαντικά προβλήματα που καταγράφονται, με γνώμονα την ενδυνάμωση και την ουσιαστική στήριξη του δημόσιου σχολείου.

__________________

Δείτε ακόμη

ΟΛΜΕ για κατανομή διορισμών: Δεν λάβαμε απάντηση για ακριβή αριθμό από το ΥΠΑΙΘ
Υπόδειγμα ένστασης παραβόλου: Ενημέρωση ΔΟΕ
33 Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ για το παράβολο: Ερώτηση στη Βουλή
Ερώτηση για παράβολο στη Βουλή: «Επίλυση ζητήματος και αποκατάσταση αδικίας»
ΟΛΜΕ για παράβολο: Να γίνουν δεκτές οι ενστάσεις των υποψηφίων
Οργανικά κενά Τμημάτων Ενταξης Δευτεροβάθμιας: Κατανομή ανά ειδικότητα και Δ.Δ.Ε.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση