Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συνάντηση ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας με Ελληνική Λύση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνάντηση ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας με Ελληνική Λύση: Για το νομοθετικό έργο και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύση, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ.

Συνάντηση ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας με Ελληνική Λύση

Για το νομοθετικό έργο και τον στρατηγικό σχεδιασμό του Υπουργείου Παιδείας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύση, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ.

Συγκεκριμένα

Στο πλαίσιο του διαλόγου που η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων διενεργεί με τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, συναντήθηκαν

Από πλευράς Υπουργείου:
  • Η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως,
  • ο Υφυπουργός κ. Βασίλης Διγαλάκης, και
  • η Γενική Γραμματέας κα Αναστασία Γκίκα.
Από πλευράς Τομέα Παιδείας της Ελληνικής Λύσης:
  • Ο κος Κωνσταντίνος Μπούμπας Βουλευτής,
  • η κα Σοφία-Χάιδω Ασημακοπούλου Βουλευτής,
  • η κα Δήμητρα Κρητικού Τομεάρχη Παιδείας και
  • ο κος Νικόλαος Πολίτης Νομικός.
Σύμφωνα με Ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘ

Κατά τη συνάντηση, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην πρωτοβάθμια, δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση, την ειδική αγωγή καθώς και στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Υπουργείο για την εξωστρέφεια του εκπαιδευτικού συστήματος.

Η Υπουργός ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Ελληνικής Λύσης για το νομοθετικό έργο και τον στρατηγικό σχεδιασμό του.

Η κα Κεραμέως τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταβληθεί μία κοινή προσπάθεια από όλες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες για τον εντοπισμό σημείων σύγκλισης, πέρα και πάνω από κόμματα, στον Τομέα της Παιδείας, προς όφελος ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας και της ελληνικής κοινωνίας.

__________________

Δείτε σχετικά

Συνάντηση Κεραμέως-Φίλη: Ιδεολογικές διαφορές αλλά και συγκλίσεις
Συναντήσεις ηγεσίας Υπουργείου Παιδείας με ΚΚΕ και ΚΙΝΑΛ: Τι ειπώθηκε
Οδηγός εκπαιδευτικού: Αδειες, Ωράρια, Καθηκοντολόγια, Λειτουργία σχολείων, Ιδιωτικό Εργο κ.α.
Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση