Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Η διαδικασία για τη λήψη Αιμοπεταλίων για τον Δημήτρη Αφουξενίδη | Οδηγίες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +
Η διαδικασία για τη λήψη Αιμοπεταλίων για τον Δημήτρη Αφουξενίδη – Οδηγίες για τους δότες και το Πρόγραμμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”.
Η διαδικασία για τη λήψη Αιμοπεταλίων για τον Δ. Αφουξενίδη
Αναφορικά με την προσφορά αιμοπεταλίων για τον Διευθυντή του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) Μαθητών με Προβλήματα Όρασης και Πολλαπλές Αναπηρίες και Γενικού Γραμματέα της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝΕΛΕΑ) Δημήτρη Αφουξενίδη, ο οποίος νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, επισυνάπτονται ακολούθως οδηγίες σχετικά με τη διαδικασία.
Από σήμερα Τετάρτη 08 Μαίου 2024 όσοι επιθυμούν μπορούν να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός για να δώσουν αίμα αλλά κυρίως ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΑ που είναι και το πιο σημαντικό για την περίσταση αυτή.
Οδηγίες
  • Σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ το ωράριο αιμοδοσίας είναι 8:30 πμ με 17:30μμ.
  • Για τις επόμενες ημέρες επισυνάπτεται το Πρόγραμμα
  • Αν κάποιος/α θέλει να κλείσει ραντεβού πριν να πάει μπορεί να πάρει τηλέφωνο στα: 2132043960 – 2132043966
  • Επί της ουσίας δεν χρειάζεται ραντεβού. Οποιος/α προσέλθει θα εξυπηρετηθεί. Απλά όποιος/α θελήσει να κλείσει κάποιο ραντεβού για αύριο ή άλλη μέρα μπορεί να τηλεφωνήσει πρώτα στο πιο πάνω τηλέφωνο.
  • Με την προσέλευση, αρχικά θα συμπληρωθεί ένα ερωτηματολόγιο αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του δότη, αν λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή κτλ. Θα υπάρξουν και διευκρινίσεις για όποια απορία.
  • Αν τηρούνται τα προαπαιτούμενα κριτήρια για τη λήψη ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ, θα ληφθεί αρχικά δείγμα, και κάποια άλλη μέρα θα πραγματοποιηθεί η λήψη ΑΙΜΟΠΕΤΑΛΙΩΝ.
  • Για αιμοπετάλια προτιμώνται τα άτομα κάτω των 55 ετών.
  • Κατά την προσέλευση θα πρέπει να αναφερθεί η επιθυμία να δωθεί αίμα ή αιμοπετάλια για τον Αφουξενίδη Δημήτρη του Παναγιώτη (πρέπει να δώθεί πλήρες το όνομα και το πατρώνυμο του Δημήτρη) και να ειπωθεί ότι νοσηλεύεται στην  Α΄ Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου.
Επισυνάπτεται το πρόγραμμα αιμοδοσίας του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ
Δείτε σχετικά
Δείτε επίσης

Μαθητές με αναπηρία σε δομές γενικής και ειδικής εκπαίδευσης-Εκθετική αύξηση την τελευταία δεκαετία 

Τα προγράμματα Πρώιμης Παρέμβασης που θα υλοποιηθούν έως τον Δεκέμβριο του 2026 

Δημόσια Διαβούλευση της Εθνικής Στρατηγικής για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ 2024-30 

Εθνική Στρατηγική-Δικαιώματα ΑμεΑ: Συμπερίληψη στις βαθμίδες εκπ/σης-Πρώιμη παρέμβαση 

Χρόνο αναμονής αξιολόγησης μαθητών από ΚΕΔΑΣΥ έως 3 μήνες προβλέπει η Εθνική Στρατηγική για τα Δικαιώματα ΑμεΑ

Δείτε επίσης

Παιδαγωγικά μέτρα αντιμετώπισης σχολικής βίας και εκφοβισμού-148 αναφορές στην πλατφόρμα stop-bullying 

Μπόνους παραγωγικότητας στο Δημόσιο: 9 ερωτήσεις-απαντήσεις για το σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση