Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2023

Ο Κόσμος της Ειδικής Εκπαίδευσης και Φροντίδας

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ: Αποχαιρετισμός στον εκπαιδευτικό Νικόλαο Μιλτ. Κοτσόκολο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ: Αποχαιρετισμός στον εκπαιδευτικό Νικόλαο Μιλτ. Κοτσόκολο από την Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ

Αποχαιρετά τον εκπαιδευτικό Νικόλαο Κοτσόκολο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, η Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ με σχετική συλλυπητήρια Ανακοίνωσή της.

Στην Ανακοίνωση αναφέρεται ότι η είδηση του θανάτου του εκπαιδευτικού Νικόλαου Κοτσόκολου, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα στους συναδέλφους στο Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Χαλανδρίτσας, όπου υπηρετούσε και ο Σύλλογος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντα.

Ακολουθεί η Ανακοίνωση

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, A΄ ΕΛΜΕ ΑΧΑΪΑΣ
ΣΧΟΛ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ 6ου και 11ου ΓΕΛ
ΝΟΡΜΑΝ 57, ΠΑΤΡΑ (Είσοδος από Φαβιέρου),
mail: aelmeahaias@gmail.com,

Ιστοσελίδα: http://aelmeahaias.wordpress.com

Πάτρα, 18/ 11/2023

Αρ. πρωτ. : 87

Αποχαιρετισμός στον αγαπητό συνάδελφο Νικόλαο Μιλτ. Κοτσόκολο.

Έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη που έδωσε, ο συνάδελφος Νικόλαος Μιλτ. Κοτσόκολος. Η είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στην εκπαιδευτική κοινότητα και ιδιαίτερα στους συναδέλφους στο Γυμνάσιο και Λυκειακές τάξεις Χαλανδρίτσας, όπου υπηρετούσε. Η εργατικότητα και η προσφορά του στην εκπαίδευση, η αγάπη που απλόχερα σκόρπιζε και το αποτύπωμά του, θα μείνουν ανεξίτηλα  γραμμένα στις μνήμες όλων όσων τον γνώρισαν.

Καλό του ταξίδι και θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει!

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                     Ο Γραμματέας

Ψαρράς Σπύρος               Βλάχος Γιάννης

Δείτε επίσης

Αλλαγές στα σχολεία: Ο σχεδιασμός του Υπ. Παιδείας Κ. Πιερρακάκη 

Κοινοποιήστε.

Σχετικά με Συντάκτη

Με σπουδές στην Κοινωνιολογία, στην Κοινωνική Εργασία και στην Ειδική Αγωγή, εργάσθηκε από το 1989, μεταξύ άλλων, στο Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης, στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και στο Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) Φθιώτιδος, όπου και θήτευσε ως Προϊστάμενος. Διατελεί Αιρετό μέλος του Κεντρικού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής (Κ.Υ.Σ.Ε.Ε.Π.) στο Υπουργείο Παιδείας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού Ειδικής Αγωγής Στερεάς Ελλάδας (Σ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. ΣΤΕΛΛΑ) και Αντιπρόεδρος της Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ειδικής Αγωγής (ΕΝ.Ε.Λ.Ε.Α.).

Γράψτε μία απάντηση